Arkiv

Sök

måndag 2 juli 2012

FUTURE

Det slog mig plötsligt att halva detta året har gått. Jisses. Helt plötsligt är det den 2 juli och månad 7 och 2012 har gått halvvägs. SHIT. Okej, tänkte bara berätta hur överjävligt nervös detta gör mig inför framtiden, så att ni också kan börja tänka på det, så behöver inte jag vara ensam med de tankarna och fjärilarna i magen längre. I AM SO NICE! :')

Well, har ni någonsin fått höra vad jag egentligen vill göra efter studenten?
Jag vill resa, uppleva världen, ha roligt osv osv, bla bla bla. 
Så klart. 
Men på riktigt. 

... Egentligen har jag inte någon sådan där stor fantastisk dröm som en del har. En sådan som folk drömt om i hela sina liv och verkligen ser fram emot att förverkliga. Mina framtidsdrömmar förändras och jag har de senaste åren gått från att vilja bli hunddagisfröken till lärare till servitris till hotellägare till egen företagare med krimskramsbutik till att helt enkelt komma på att jag vill bli lärare igen. Så, en del av mig ser nog hela den här lärar-grejen som mitt "kall" eller som min "dröm". En annan del av mig tvivlar (för det är sånt jag gör mot mig själv, för jag är en destruktiv jävel) på att det är vad jag vill. Eller på om jag överhuvudtaget skulle klara av det. You see, the thing is att jag vill inte bli mellanstadie- eller gymnasielärare. Jag vill satsa högre. Jag vill bli Professor Agnes Andersson (okej, jag gifter gärna bort efternamnet mot ett snyggare).

Jag vill bekämpa vedervärdiga särskrivningar och hålla föreläsningar på universitet. Dessutom vill jag uppleva USA ordentligt. Gärna bo i New York. Och arbeta som au pair ett år. Egentligen skulle jag nog vilja plugga där också, men hur många svenska-professor-utbildningar tror ni de har i Amerika?? Nej, Stockholms Universitet, där ska jag plugga vidare. 

Så långt har jag kommit med mina planer för framtiden så här långt. Fast jag är fortfarande rädd. Och överjävligt nervös med fjärilar i magen. MEN DET KOMMER BLI SÅ BRA SÅ BRA i slutändan!

NATTI NATTI! 
Fast egentligen önskar jag att livet vore en blandning av Gossip Girl, Vänner och Pretty Little Liars just nu, that would be perfect!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar