Arkiv

Sök

lördag 14 juli 2012

FINT DYGN

Tja! Har vart så buzzzzy det senaste dygnet att det är helt sjukt. Vaknade vid 09 imorse och hade fortfarande en lyckokänsla sedan konserten i kroppen. Sedan tittade jag på serier i pyjamas tills jag var tvungen att ta mig in till stan för att köpa en present. Efter det lyckades jag tajma in så jag kunde åka med Hannah och hennes bror hem, vilket var perfekt för då hann jag både äta lunch och chilla lite innan jag skulle iväg och sitta lite barnvakt. Efter 3 timmar fyllda av lekplatslekande, mys, äppleätande och bolibompa kom jag hem och blev överraskad av mina föräldrar med kinamat vilket så klart var härligt! 

När det var uppätet spontancyklade jag till Sofia för lite häng och vi vandrade genom skogen fylld av mördarsniglar för att sitta på Källby ängar och äta kakor och prata, sedan fortsatte vår lilla vandring tills vi till slut hamnade i Sofias lilla stuga som har det underbara namnet Blomsterbacken där vi satt under filtar och pratade en stund till innan jag var tvungen att cykla hem igen. Härlig dag!

Här kommer några foton från gårdagskvällen på Läckö!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar