Arkiv

Sök

söndag 1 juli 2012

DET ÄR VARMT I MITT RUM

Nästa punkt på mötets lista är att beskriva min dag. Söndag. Jaha, jag har väl egentligen inte gjort något alls idag. Typ. Jag vaknade vid 10:30 för att jag hade ställt ett litet alarm då och sedan sov jag en liten stund till för att jag var trött efter lördagskvällen. När jag sedan vaknade tittade jag på några avsnitt Vänner innan jag åt frukost. Jag gick i pyjamas halva dagen och lyssnade på Klara Zimmergrens sommarprat som jag tyckte var bra! Sedan fick jag ett enormt sug efter att göra något.. 

..vilket osökt för oss in på nästa punkt på listan: SERIER. Jag tycker om serier, men har lite svårt att ge mig själv tiden för att verkligen börja titta på något och sedan följa det. Men eftersom det är sommarlov och jag ändå kommer ha en hel del tid över (trots att jag jobbar), så tänkte jag att nu borde vara den rätta tiden att sätta igång med serietittande! Så jag laddade ner (läs:köpte) säsong 2 av Vänner, de 5 första avsnitten av Pretty Little Liars och säsong 1 av how I met your mother. + att jag har kanske ett tiotal avsnitt kvar av säsong 5 av gossip girl innan jag ligger i fas där. Och nu när jag ändå kommit igång lite har jag faktiskt skrivit en lista över serier jag vill se. Men jag börjar så här så länge. Känns bra! 

Okej. Alla punkter avklarade. Någon som vill justera protokollet?? Inte?! Okej, mötet avslutat, god natt!

När jag är uttråkad brukar jag testa mina baristakunskaper litegrann. Jag gör framsteg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar