Arkiv

Sök

lördag 21 juli 2012

BUTTERFLY

Det är lördag, det är kväll. Jag har upplevt en otroligt jobbig dag i kiosken, då det varit fint väder och jag har fått en fin komplimang av en kund som sa att jag var grym på att göra mjukglass :') Sedan blev jag hämtad av snälla Hannah som inte tyckte att jag skulle behöva vänta på bussen och när jag kom hem bytte jag om och tog en liten powernap innan Hannah och Amanda kom hit på någon form av förfest. Sofia kom också efter ett tag och sedan gick vi till pastoratsgården (japp..) för att gå på 19-årsfest, men vi kände rätt snabbt att det inte var riktigt vår grej så vi gick hem rätt snabbt (genom bakdörren, utan att låsa efter oss, så jävla badass!!!) 

Nu vill jag helst sova, men ska istället fixa någon form av hastig packning till kusten, då jag åker dit imorgon direkt efter jobbet och stannar tills på onsdag. Ska bli sååååå skönt!! 

Och så två bilder. En från igår, då det var exakt 100 dagar kvar tills vi åker till London och en från idag som visar den fina fjärilen jag har i håret lördagen till ära. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar