Arkiv

Sök

söndag 8 juli 2012

ACTUALLY, I KIND OF LIKE RAIN

Dear friends! Jag har haft en härlig dag med min fina vän Annika i Göteborg och nu tänkte jag visa er några foton och berätta lite och så där, innan jag startar nästa avsnitt av PLL, hehe. Vid 08:05 gick tåget från Lisch, så jag gick upp tidigt för att hinna käka frulle och sånt där. Var så fett trött! Men, Annika och jag ägnade hela den två timmar långa resan åt att prata om allt mellan himmel och jord och snart hade vi båda glömt bort att vi egentligen var dödströtta och längtade tillbaka hem till säng och sovmorgon. Jaja, vi kom fram till stora staden vid 10 ungefär och väl där gick vi omkring lite i Nordstan, köpte en frukt och hälsade på vår klasskompis Jennifer som var på väg till jobbet. Vid 11 infann vi oss på Elite Plaza Hotel för ett möte angående att åka som au pair till USA, vilket vi båda tycker verkar intressant i framtiden. Kul att få lite idéer och inspiration till efter studenten!

Sedan åt vi lunch och fyllde på energiförrådet litegrann innan vi virriga gav oss ut för att gå lite på stan. Ja, virriga för att vi förmodligen trampade runt runt på samma gator om och om igen, utan att tänka på det, men äsch, vi hade kul! Dock var det väldigt varmt så shoppinghumöret var kanske inte på topp. Det enda jag kom hem med var en sminkborste från H&M liksom, hehe. Efter en stund på stan tog vi en fika och sedan strosade vi runt några timmar till innan vi startade hemresan som gick via Trollhättan (ganska osmidigt, men det gick) och när jag kom hem var jag dötrött men glad. En härlig lördag helt enkelt! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar