Arkiv

Sök

måndag 11 juni 2012

TRO HOPP & TYSKLAND

Härmed meddelar jag officiellt att mitt uttalande i gårdagens videoblogg bör ändras något. Om Sverige och Tyskland skulle mötas i en landskamp under fotbolls-EM, så skulle jag inte tveka en sekund. Jag hejar på Tyskland. Och där med basta.

Nu tror ni att jag är en sån där medgångssupporter , men ni ska alltså ha klart för er att jag hejar på Tyskland oavsett om Sverige vinner mot England och Frankrike och går vidare osv (även om det känns högst omöjligt just nu).

OCH NEJ, så himla snygg är faktiskt inte Markus Rosenberg.

Detta blev ett fett bittert inlägg. Men jag är INTE bitter. För jag har hängt med mina gosisar hela kvällen och dessutom har jag bakat världens finaste kaka/tårta till morgondagens fika med samhällsklassen. Ååååh, jag är så stolt över mig själv :')


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar