Arkiv

Sök

tisdag 26 juni 2012

TRÅKIG BLOGGERSKA BJUDER PÅ ÄNNU FLER INSTAGRAMBILDER

Denna tisdag kan sammanfattas med 3 bilder. I stort sett i alla fall. Jag har jobbat och därför är jag tråkig och trött men fick nyss en liten inbjudan via sms så imorgon ska det bli ändring på detta. Lite åtminstone. Idag har det vart ganska mycket folk på badet, men inte överdrivet för det blåste en del och var lite molnigt. Sedan började det regna på eftermiddagen också. När jag kom hem upptäckte jag att jag fått lön för en dag jag jobbade i maj månad och blev glatt överraskad. Så nu är jag lite mer taggad på ännu en arbetsdag imorgon! 

Ni ska få se mina 3 bilder och sedan ska jag somna till Filip och Fredriks podcast. Finns ingenting i hela världen som är skönare än det just nu! 

Jag var inne i stan tidigt idag för ett litet möte innan jobbet. Så efter det hade jag lite dötid att slå ihjäl, vilket jag ägnade åt att dricka chailatte på ett kafé. Första gången. Och GUD vad gott det var!

Jag hade den enorma turen att få jobba idag då det serverades fläsk med potatis i restaurangen.. MM, så himla gott! Avnjöts även i solen och det var gött!

Ägnade eftermiddagen åt att leka lite med en mjukglass som blivit över och sådär. Agnes special kallar jag den :') (okej nej, hade det vart min special hade det vart karamellströssel, polkaströssel, lakritsströssel och väldigt lite glass) (i denna bägare är det väldigt mycket glass och på är det karamellströssel, chokladströssel och jordgubbskulor) (men ändå, 3 strössel är bättre än ett!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar