Arkiv

Sök

fredag 15 juni 2012

SOMMARLOV!!

HEJ! Jag har nu påbörjat mitt livs sista riktiga sommarlov och det känns konstigt, ovanligt, overkligt och... alldeles alldeles UNDERBART! 

Hade lite svårt att smälta det förut, när vi satt i aulan och sjöng Den blomstertid nu kommer och rektorn höll ett litet tal och så där. Det kändes verkligen inte som att det var på riktigt. Jag har fortfarande lite svårt att greppa det. Men nu har jag i alla fall landat lite i känslan och kommit fram till att: IIIIIH JAG HAR SOMMARLOV!

Ska visserligen jobba en hel del. MEN jag ska nog hinna med att titta på sommarlovsmorgon, bada, sola, läsa böcker i hängmattan, fira midsommar, använda alla sommarkläder, åka till kusten några gånger, gå på konsert, åka båt och allt annat man ska göra på sommaren OCKSÅ!!! 

Och grilla. Och äta jordgubbar och plocka blommor och åååh får nästan tårar i ögonen. SKA ÄVEN UMGÅS MED MINA UNDERBARA VÄNNER SÅ MYCKET JAG KAN!! 

Sommartider hej hej, sommartider!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar