Arkiv

Sök

lördag 30 juni 2012

MIN DATORLADDARE HATES ME

Min fredag har jag spenderat mestadels i sängen, men även en del av den ute på gräsmattan på en filt och vid köksbordet ätandes kebabrulle. Har även ägnat stor del av min tid åt att be på mina bara knän att min datorladdare ska fungera, och varit lycklig de minuter den valt att samarbeta. Vill ni ha ett tips: låt inte era datorer börja krångla på sommarlovet, det är så svårt att få hjälp då (när datorn är skolans och man behöver vaktmästarna för att klara upp problemen). Men jaja, just nu har jag tejpat fast laddaren i ett läge som fungerar åtminstone ganska bra.. tyvärr blir laddaren också väldigt varm, så det skulle inte förvåna mig om detta slutar i en eldsvåda av något slag... hehe.. 

Jaja, för att återgå till min dag. Under kvällen planerades det lite inför morgondagens poolhäng och sedan åkte jag med mamma och pappa ner till hamnen för att hänga lite med några av deras kompisar som hade vaktnatt. Så jag har alltså tillbringat min kväll med att spela skitgubbe och bygga korthus med mina kusiner och två andra barn. Mysigt men kanske inte asroligt.. Sedan har jag även tittat klart på säsong 1 av vänner, så ska försöka övertala Lovisa om att ge mig ytterligare några imorgon! :)

Och nu ska jag sova! Goooooooodnattttt!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar