Arkiv

Sök

onsdag 6 juni 2012

LONDON!!!!!!!!

VET NI VAD JAG GJORDE ALLDELES NYSS?????!?!?!?!?! 

JAG BOKADE FLYG TILL LONDON!!!

På höstlovet ska jag tillsammans med Lovisa och Linnea åka till London! LONDON! Kan ni förstå? Vi ska ägna 4 dagar åt att shoppa, gå på musikal, mysa och bara ha det så otroligt bra. Och nu är alltså flyget bokat. Hostel bokade vi redan i mars, hehe. MEN ÅÅÅÅÅH VAD TAGGAD JAG BLEV NU! 

Jag ser givetvis fram emot detta jättemycket och det ska bli roligt att ha något att lägga sina sommarjobbspengar på, vore ju tråkigt att spara på dem liksom, hehe. Jaja, på tal om sommarjobb jobbar jag imorgon så nu måste jag sova.

Men vet ni? Helt plötsligt fick jag någon form av lust att blogga inom mig. Den bara dök upp, precis nu. Men det var väl på tiden, så still som det stått på den här bloggen nu ett tag.. 

HÖRS IMORGON! 

Bilder från när jag var i London i somras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar