Arkiv

Sök

fredag 8 juni 2012

KEBAB I MITT HJÄRTA

Hejhej!

Ni undrar vad jag har för mig idag egentligen och jag kan ju börja med att säga som så att jag ägnat hela min dag i sängen. Försov mig så otroligt imorse (kroppen behövde nog sömn) och dessutom hade jag bara engelskan och historia (under vilken vi förövrigt bara skulle prata om en film, något jag inte behövde göra eftersom jag inte behöver komplettera). Så jag stannade hemma. Och tur var nog det, för under förmiddagen mådde jag inte jättebra, jag hade fortsatt ont i öronen och var så brutalt trött. 

Nu har jag dock piggnat till ordentligt. Fick i mig lite mat förut och vatten och blåbärssoppa, så det gjorde nog sitt. Plus att jag sovit och vilat dåra. Så numera är jag enbart väldigt varm (eftersom solen ligger på mot mitt fönster hela dagen) och sugen på kebabtallrik. Som tur är ska jag möta upp Linnea för en liten dejt på pizzerian vid 17:30 och senare ska jag till Sofia för lite mys med henne och Ulrike. Hörde att det ryktades om ost, kex och frukt där bland annat, vilket jag tycker låter asgrymt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar