Arkiv

Sök

söndag 3 juni 2012

K to the A to the R to the N to the E to the V to the A to the L to the E to the motherfuckin N!!!!! !!!

Klockan är 22:22 och det här är ekot. 
Hehe, nej det är ju Agnes!!! Vad dumma ni är....som trodde att ekot var här inne på min blogg och skrev... hahahaha, ni alltså.. 

 Goder afton. Leker någon form av lek med min datorladdare som går ut på att jag försöker få den att ladda, men den vill bara i vissa delar av rummet och på olika höjd eller i olika läge. Jag älskar glapp i laddare, verkligen, det gör ju livet enklare osv. MEN, livet behöver inte göras så mycket enklare, för jag är nöjd med tillvaron. Här sitter jag nämligen i min säng, i pyjamas och har en morgondag att se fram emot som ska bli den absolut roligaste på hela denna terminen. KARNEVALEN. Sug på det ordet en stund. Smaka på det. Rulla det på tungan. Ta in det. 

IMORGON är det dags för mig (och klassen)(eller hela skolan egentligen) att först och främst ha några vanliga lektioner under dagen, på engelskan ska vi visa upp vår musikvideo och det ska bli kul, sedan ska vi på förfest + utklädning, sedan är det själva karnevalen och hur jag ska se ut får ni se någon annan dag och sedan är det mellanfest och sen disco där vi ska dansa i neon bortom ropen bortom skratten och EFTER DET ska vi spela volleyboll tills solen går upp och allt kommer vara episkt och alla kommer skratta (eller gråta av lycka) och det kommer vara en så otroligt megaöverjävligt bra dag/kväll/natt/morgon att vi inte kommer finna meningen med livet efter det, eftersom denna måndag VAR själva meningen. (FAN vilken lång mening)

Ja, jag är peppad. Nu ska jag sova. 

Så här ska jag iaf se ut på discot och det kan nog inte bli mer jag?!?!?! Färgglatt och puffigt och jag ska sprida glädje med min blommiga kjol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar