Arkiv

Sök

torsdag 7 juni 2012

JUHYUTXDCGFVHBJNKLMÖ

Halli hallå! Denna dag har jag mått så satansfullt dåligt, men som den viking jag är har jag vart i skolan ändå och prickat av muntliga nationella från listan och ätit sejfilé med potatis till lunch. Imorse vaknade jag klockan 04:20 av att jag hade så ont i halsen och i ena örat att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, sedan efter 2 alvedon och 2 halstabletter sov jag en stund till, innan jag vaknade med ond mage just för att jag hade käkat 2 alvedon och 2 halstabletter på tom mage. MYS! 

Ville inget hellre än att ligga kvar i sängen imorse, men sedan insåg jag att det trots allt bara är en vecka kvar i skolan innan sommarlov och jag vägrar ägna den hemma åt att vara sjuk. Vill ju liksom umgås maximalt med klassen (även om det inte var så många där dåra) innan man ska klara sig 10 veckor utan daglig kontakt. Jag kom hem vid 15:00 idag och åt några rostade mackor och lite oboy innan jag somnade och sov fram till 18:00. Nu käkar jag ännu fler rostade mackor och dricker ännu mer oboy. För det var gott! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar