Arkiv

Sök

tisdag 12 juni 2012

JAG HAR SVETT I KNÄVECKEN OCH ÄR SUGEN PÅ ISKALL JUICE

Bäääää. Det svåraste med att skriva inlägg på bloggen måste väl vara att starta dem med någon form av passande uttryck?! Ska man skriva "hej bloggen"? Ska man gå rätt på? Eller ska man göra som jag valde idag och starta med ett djurläte. Kanske skulle va min nya grej, nytt djur varje inlägg tills jag inte kommer på fler eller tills jag tröttnar liksom.....

Just nu är jag så in i bomben genomtrött för jag har legat i sängen med datorn på magen i flera timmar och inte uträttat något förutom att läsa bloggar. Visserligen har det vart ganska chill, men också helt otroligt tråkigt och varmt och kvavt, vilket leder till trötthet. Vill inte gå och lägga mig än, för jag sov förut i skolan, så kommer inte kunna sova hela natten isåfall.. 

SOV DU I SKOLAN???? 

Ja. Jag hade bara en lektion idag. Samhällskunskap, under vilken vi fikade. Sedan lekte vi tidningsleken en stund och åt pannkakor till lunch. Därefter kom vi till det stora dilemmat vad vi skulle göra med vår tid från klockan 12:30 fram till vår lektion kl. 15:00. Så vi gjorde det enda rätta och kopplade in Lovisas dator till en projektor i ett klassrum. Och tittade på Björnbröder. :') Sedan var det ännu mer tid över. Så då startade vi Herkules. Men då tog det ungefär 10 minuter, sedan somnade jag och sov som en liten beeeeebis i min egenkonstruerade säng gjord av två stolar. Gooooooosi! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar