Arkiv

Sök

tisdag 19 juni 2012

JAG ÄR ÖVERTRÖTT

Idag har jag jobbat. 7 timmar. Så därför är jag fett överjävulskt trött just nu. Övertrött. Och så har jag legat på golvet i vardagsrummet och stretchat med hjälp av böcker. Det var intressant. Och gjorde ont. Men det var säkert effektivt (...) Tycker om att göra punkter inom parentes.. allt blir så osäkert då, haha (...) Ni kan liksom aldrig avgöra när jag är seriös. KUL!

VILL NI SE NÅGRA RANDOM BILDER FRÅN IDAG????? 

Dum fråga.

Klart ni vill. 

Det är så hälsosamt och stärkande i... kiosken...
LUNCH. (...) (hahahahaha haha)
Tog en bild på mig själv när jag hade 6% batteri kvar på phonen och ingen ljusstyrka alls, hehe, fint!

Alltså, man tror ju att jag har ganska raka fina tänder när man ser mig på håll..... (...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar