Arkiv

Sök

torsdag 21 juni 2012

INTE BITTER ALLS

Tjabbbbbbba tjena hallå, godmorgon och så vidare!

Har vaknat upp till ännu en förbannat solig strålande äckligt fin jobbdag. Det vill säga att det kommer vara så inihelvetes mycket att göra i kiosken PLUS att jag missar ännu en dag som alla andra kan ligga ute och sola och chilla på. FUSK. Men, jag är inte bitter. Det är bara denna dag kvar sen är det låååååånghelg!! WIIHO! 

Nu har jag iallafall precis duschat och tänkte käka frukost framför sommarlovsmorgon (alternativt på terrassen..) för att starta dagen på ett bra sätt! Hoppas ni får en fin dag, så hörs vi senare! Puss.

Bilden tog jag i typ söndags, för att visa hur långt hår jag fått på sistone! Kunde tagit en ny bild från denna morgon, men jag har precis fått en början till munsår (jag vet, livet...) och har därför en tandkrämsprick mitt på läppen som inte är så smickrande. Därför får ni detta smickrande foto istället :')

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar