Arkiv

Sök

onsdag 6 juni 2012

HALLO, ICH HEIßE AGNES!

Ååååh, ni kan inte ana hur oooooooooopeppad jag är på att plugga just nu. Har en endaste liten skoluppgift kvar att bemästra och den innebär att jag ska stå inför min tyskaklass imorgon bitti och berätta om något, på tyska, i ungefär 5 minuter. EN ENDASTE LITEN GREJ! Men jag oooorkar inte.

Denna dag har jag i alla fall jobbat och sedan gick jag till mormor och så fick jag följa med henne till stadsparken för att kolla in nationaldagsfirandet där. Trevligt och otroligt varmt i solen. Sedan tog jag bussen hem och bussade på min familj så att de fick slita sig från sina platser för att laga middag åt mig, mohaha. Kött, färskpotatis, bearnaise och sallad satt gött det! 

Nu har jag lagt i olja i håret och läst varenda blogg jag kunnat hitta för att försöka komma undan faktumet att jag faktiskt måste börja plugga in någon form av tal tills imorgon och att det är det absolut sista jag gör i tyskan, så det måste vara någorlunda bra också. Bajs. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar