Arkiv

Sök

fredag 29 juni 2012

GOS

Godmorgon! Jag är ledig idag så jag unnade mig en lååång sovmorgon. Så himla skönt, fast nu känner jag mest för att gå upp och käka frukost. Och ignorera det deprimerande faktum att Tyskland förlorade igår :''''''( I hate it. En annan deppig grej är att himlen är helt otroligt grå idag, som för att retas för att jag är ledig. 

Är också lite ledsen över att jag hittade ett jättefint armband på bikbok i Skövde i måndags, men jag köpte det inte för jag hade inga pengar... Så jag kanske skulle ta en spontanresa till Skövde och köpa ett armband i dag, hehe. 

Okej, även om det finns mycket här i världen att deppa för är jag faktiskt inte särskilt deppig. Jag är mest glad att jag fått sova och dessutom peppar jag inför morgondagen då det vankas klasshäng hos Matilda! GOS!

Bilder från igår kväll då jag och mina småbröder var nere vid sjön och tog ett kvällsdopp i det fina vädret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar