Arkiv

Sök

söndag 17 juni 2012

E-TYPE ÄGER

Det blev ändring i schemat denna dag. Skrev ju förut att jag tänkte läsa bok hela dagen för att sedan titta på film, men istället ägnade jag större delen av min dag åt att googla på balklänningar och längta lite efter studentbalen nästa år. Sedan spelade jag lite fotboll med min kusin. Och sedan smsade Josso och frågade om jag ville hitta på något och det ville jag så klart och eftersom hon har körkort fick hon komma hit och käka chips och dricka hallonsoda med mig. Mys! 

E-type spelade i stadsparken vid 21, så dit åkte vi också och mötte upp Linnea, Clara och hennes pojkvän för att titta på detta. Efter detta skjutsade Josefine hem mig igen och nu har jag gått och bäddat ner mig efter att ha druckit en kopp te och ätit en halstablett. ORKAR INTE BLI SJUK IGEN!!! VÄGRAR! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar