Arkiv

Sök

söndag 24 juni 2012

C00L TJ3J

Hej! It's söndag och alldeles nyss flaxade det förbi en fågel så nära utanför fönstret att jag fick ont i huvudet. Fråga mig inte om logiken, men sånt är det. Har vart så efffffffektiv idag, gick upp 12, duschade, åt frukost lyssnade på Sommar med David Helenius i sängen kl. 13 och sedan har jag städat nästan klart på 1,5 timme. Go go. Ska bara dammsuga och torka vissa delar av golvet så är jag klaaar sedan. Då finns det inte ett endaste litet spår av något midsommarfirande kvar (om man bortser från stången i trädgården och blommorna på bordet. Men de är fina så de får vara kvar ett tag till! 


Funderar på vad jag ska hitta på härnäst och det står mellan att lägga pussel, läsa bok eller titta på film... Känner dock för att göra något annat. Kanske går en promenad. Kanske cyklar och badar trots att det är dåligt väder. Kanske lär mig allt om något nytt. Spännande. Hursom, hare bra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar