Arkiv

Sök

torsdag 14 juni 2012

BARA ETT ÅR KVAR

Ligger och funderar på vad jag ska önska mig i studentpresent. Bara ett år kvar nu ju, dags att börja skriva önskelista snart......... hehe. Nej, okej, det gör jag inte alls det. Men jag måste erkänna att jag blev liiite mer taggad nu, efter att ha sett hur kul alla dagens studenter haft det. Jag är inte avundsjuk och det känns otroligt bra att det är ett år kvar, men det känns inte heller heeeelt ofattbart att det är min tur om 364 dagar. 

Idag har jag alltså firat min kusin Niclas på hans studentdag. Var inne i stan redan vid 12, eftersom jag skulle äta lunch med ett gäng vänner, sedan gick jag med Linnea och Lovisa på stan ett tag. Fick dock så överjävligt ont i magen under eftermiddagen, så när jag väl stod där och väntade på att klasserna skulle springa ut fick jag anstränga mig för att inte lägga mig i fosterställning och gråta. Men efter utspringet lånade jag nyckeln till mormors lägenhet och gick dit och vilade en stund + att mamma fick komma med en ny klänning (för min gamla spände brutalt över magen heeeela tiden) och ipren. Sedan fick jag mat också och sedan dess mår jag prima igen! 

Mat <3 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar