Arkiv

Sök

torsdag 28 juni 2012

B34UTIFUL

Har idag räknat ut att 41 av mina 135 bilder på instagram är tagna på mat och dryck av olika slag. Det tycker jag gör mig till en god människa. Har dessutom plockat jordgubbar för 12 kronor hos Linnea och pratat om livet på en stekhet åker. I min kiosk har det varit svinkallt som vanligt; jeans, linne, t-shirt och långärmad är standard. Lyssnade i efterhand på John Guidettis sommarprat medan jag cyklade genom min vackra hembygd på en för hög cykel och åt sedan lasagne till middag.

Blir ju som jag nämnt tidigare tårögd allt som oftast numera, naturen makes me sooo happy liksom. Jag vill bara dansa och fika och stänga in alla dofter, ljud och vyer i en liten burk som jag kan ta fram i november och minnas hur fint det kan vara.

Sedan har jag någon form av sprittande känsla i benen också, jag vill vara full och galen. Men det ska jag inte vara just nu, jag ska sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar