Arkiv

Sök

fredag 4 maj 2012

ZzzZzz

Ojojoj! Ägnade min morgon åt att skriva engelska nationella och det var kanske inte jättetrevligt, men jag tror det gick helt okej iaf. Sedan stannade jag kvar i skolan och åt lunch, och innan jag gick till bussen köpte jag med mig jordgubbar och choklad som ska få lysa upp min kväll. Kom hem vid 13 och sen.... gick jag och la mig... haha. Sov 4 timmar och har nu precis vaknat upp och känner mig lite ur balans, men även väldigt mysig. 

Min fredagskväll ska jag spendera själv (...om ingen vill komma hit och hänga med mig? hehe) och jag har planerat att göra klart min vandringsfilm från i tisdags. Kanske även hänger lite vid teven och så ska jag självklart käka mina jordgubbar. Ska nog doppa dem i choklad också, bara för att jag kan. :')Inga kommentarer:

Skicka en kommentar