Arkiv

Sök

måndag 28 maj 2012

XDTFKOLPÖÄKJH

Tjaaa! Lyssnar på Makedoniens eurovisionlåt och njuuuuter av att den känns så stark och självständig på nåt sätt. Måste va hennes raspiga röst, blandat med operadelarna och lite fiolspel och sånt där. Men nu tog låten slut, så nu ska jag istället lyssna lite på youtube för att inspireras inför uppgiften vi fick i engelskan. Vi ska spela in en musikvideo till valfri engelsk låt, wihoo! Jag arbetar med Clara, Linnea och Lovisa och om den plan vi har går i lås kommer det bli grymt bra, hehe. 

Vad har jag mer gjort idag då? Ja, det minns jag knappt själv, jag har sovit mig igenom en film, sett slutet på en annan, hållit en debatt om månggifte och svarat på instuderingsfrågor om konflikter. Sedan har jag vart och myst lite med Sixten och druckit oräkneliga glas pepsi med is också. OCH HÄNGT VID DATORN... Hatar att vädret blev sämre nu, för det innebär ju att datorn helt plötsligt får chans att ta för mycket tid och plats i ens liv igen. HATA DATA! ska bli mitt nya motto tror ja. Eller kanske inte. 

Nu ska jag sooooooooova. Imorn har jag sovmorgon. GÖTT. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar