Arkiv

Sök

onsdag 16 maj 2012

WHO STOLE THE COOKIE FROM THE COOKIE JAR?

Godermorgon era små fjun!

Mamma väckte mig vid 08:20 och frågade mig om jag ville övningsköra in till stan och handla med henne, och dum som man är när man är nyvaken svarade jag ja. Alltså, det var ju inte så dumt, för det är ju kul att köra bil. Men det hade ju vart skönt att fortsätta sova också... Jaja, vi köpte en massa gott och jag fick bestämma att vi ska ha tacos till middag ikväll och så köpte vi chokladdrömmar som jag tryckt i mig för glatta livet sedan vi kom hem. GOTT! 

Jag är ju då ledig idag, så nu tänkte jag bädda ner mig bland lite filtar och kuddar i min säng och se några avsnitt gossip girl innan jag tar tag i dagen. Ska plugga lite matte och dammsuga huset (för det gjorde jag ej igår, hehe), men det tar jag senare. HA EN BRA DAG!


1 kommentar:

  1. Lovisa stole all the ballerinas from the cookie jar!

    Exept one, which Algot stole from the cookie jar.

    SvaraRadera