Arkiv

Sök

onsdag 16 maj 2012

VATTEN

Alltså, känns lite fjolligt att börja varje inlägg med hej/tja/hallå/tjenamors/god kväll/liknande, så nu tänker jag skita i det och bara skriva. 

Jag har under kvällen hittat gömman där alla gamla foton som togs på oss syskon under vår uppväxt är sparade, så har haft mycket att göra det senaste. Har blivit lite gråtmild, skrattat högt och saaaaknat att vara liten. Vi har även en del av fotona inlagda på CD så det håller jag på och tittar igenom nu. Älskar foton! Jag är lite ledsen över att vi inte har dem insatta i fotoalbum bara, det hade ju underlättat lite när man vill titta på dem. Men jaja, det kanske får bli ett nytt projekt att sysselsätta sig med någon gång. 

Hittade bland annat en massa foton på mig och farmor. Det svider till i hjärtat när jag tänker på hur länge sedan det var jag fick träffa henne. Älskade farmor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar