Arkiv

Sök

tisdag 1 maj 2012

VANDRING

Egentligen behöver jag plugga matte nu, men jag tänkte att en liten uppdatering här kunde vara på sin plats först. Denna första majdag har jag varit på Kinnekulle och vandrat med Clara, Lovisa och Linnea. Det var otroligt trevligt och mysigt, vädret var perfekt och vi gick dryga 2 mil. Jag filmade en del, så ska klippa ihop det till en liten video som ni ska få se. Detta hinner jag dock inte just nu, så får bli ett något senare projekt. Däremot kan ni få se några av de små bilderna jag tog. Fler kommer imorgon typ, för nu ska jag köra en effektiv plugg-halvtimme och sedan sova. ÄR SÅ MÖR och trött... 

 FETTAGGAD.
  Startstationen på vår vandring. 


 The GANG.


 Clara som grillmaster!!!!!

 Jäss.


  FRAMME I HÄLLEKIS. 2 mil och typ 7 timmar senare. Trötta men glada!

1 kommentar: