Arkiv

Sök

torsdag 31 maj 2012

TIDSBRIST

Asså shitmajgad vad trött jag är just nu. Den här veckan är helt sinnessjuk, det är så mycket som ska fixas med och så lite tid. Därför har bloggen hamnat lite i skymundan. Jag hinner inte med helt enkelt. Eftersom det bara är drygt 2 veckor kvar av skolan måste jag få klart de sista skoluppgifterna, samtidigt som det händer så mycket annat kul som det ska fixas med. Nu är det dock ganska lugnt, men man vet aldrig, så fort man äntligen kan bocka av något från todo-listan brukar det komma upp något nytt illa kvickt.. 

Men i skolan har jag bara ett kommunikationsprov som jag ska göra på måndag och muntliga nationella i tyska på torsdag kvar, sedan kan jag pusta ut och bocka av "fokusera!" på min lilla lista, ett ord som btw har stått där sen i höstas typ, för när kan man egentligen sluta fokusera? Alltid är det något.

Lite såhär kan jag känna när tiden inte riktigt räcker till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar