Arkiv

Sök

måndag 7 maj 2012

TEXT

Mina små chickenzzz! Vad håller vi på med här va? Har ju totalt f*ckat upp dygnsrytmen för denna vecka och därmed är det lite oklart hur jag ska orka/hinna blogga. Men nu är jag här, så ni kan andas ut! Igår var det söndag och det var ingen vanlig söndag. En vanlig söndag brukar man ju nämligen ligga hemma i soffan och slöa med en film och typ fira att man klarat sig igenom helgen utan att duscha eller sminka sig. Men gårdagen bjöd istället på både dusch och smink. Och trevligt häng med klassen, så kallad klassfest. 

Jag hade väldigt roligt och kom hem vid 02:00 ungefär. Det hade ju vart fine om jag hade fått sovmorgon idag, då hade jag nog mått riktigt bra faktiskt. Men det som sabbat dygnsrytmen ordentligt, är det faktum att jag hade Lovisa övernattandes här och hon skulle upp vid 05 imorse.. (Fråga mig inte varför). Så jag har sovit 3 timmar inatt. Sedan fick jag gå upp och duka fram frukost till min gäst. Och efter det dök det upp ny info som sa att vi inte alls hade behövt gå upp så satans tidigt. Men då var vi ju redan vakna... 

Så vi tog en morgonpromenad ner till vattnet och sedan åkte vi med mamma in till stan och handlade. Efter det åkte vi till skolan och lyssnade på en föreläsning och vi kan väl säga som så att jag har ju mått bättre under skoldagar än vad jag gjorde idag. Efter lite lunch och en powernap i soffan i studielandskapet gick vi på en föreläsning till, men den smet vi ifrån i halvtid. Sedan åkte jag hem och somnade några timmar under en filt. 

Nu ska jag lägga in fotona från igår på datorn och se om det finns något jag kan visa er. Kommer i nästa inlägg i så fall! 

PUZZZZZZ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar