Arkiv

Sök

onsdag 23 maj 2012

PRIORITERINGSFRÅGA

Åh herregud, tiden räcker inte till. Trots att jag denna vecka vart den långsammaste på länge (någonsin?), hinner jag ändå inte med allt jag vill/måste/borde göra innan jag går och lägger mig på kvällarna. Ta denna onsdag som exempel. När jag kom hem från skolan hade jag som enda mission att läsa ut min bok Simon och ekarna som jag läser i svenskan, eftersom jag ska hålla föredrag om den imorgon. Så jag la mig ute i hängmattan och läste, sedan förflyttade jag mig till terrassen och fortsatte läsa och sen... somnade jag. Så himla typiskt. Fast skönt. När jag vaknade var det dags att äta middag och solen hade försvunnit bakom ett träd. Efter att vi ätit la jag mig ute i hängmattan igen och läste för att sedan komma på att det vore skönt med en promenad och så la jag i ricinolja och promenerade nere i skogen. Väl under min runda kom jag fram till att jag ändå inte hunnit läsa ur boken och så kände jag mig lite stressad, fastän jag egentligen känner mig otroligt lugn och harmonisk just nu. 

När jag kom hem duschade jag och nu har jag precis bäddat ner mig i sängen. Så den senaste kvarten har jag fått köra en snabbkoll av lite bloggar, twitter, facebook för att uppdatera mig lite och så måste jag naturligtvis skriva här. Men jag måste också läsa de sista kapitlen i boken. Och så vill jag egentligen sova nu, så jag inte är så satans trött imorgon...JOBBIGT!

Men jag känner ändå att mitt i "stressen" att hinna med att sola, läsa, promenera och hänga vid datorn, så prioriterar jag det sista otroligt långt ner på listan just nu. Just därför blir det sådana här långa jobbiga inlägg här istället för korta med webcamfoton. Men jag är ganska nöjd, för jag är så less på det där jäkla datorberoendet man haft ett bra tag nu.

Nåväl. Jag ska blogga bättre så småningom ska ni se. Men just nu händer det lite för mycket och när det inte händer något är det sommarvärme och då vill i alla fall inte jag låsa mig inne med datorn i knät. PUSS SÅLÄNGE. 

Nedan följer några sommarbilder från dagen:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar