Arkiv

Sök

lördag 12 maj 2012

PODCAST ÄR BÄST

Jag somnade så skönt igårkväll med ett sommarprat i öronen. Lyssnade Monika Nyström och grät mig i stort sett till sömns, för att det var sorgligt, men det var ändå så himla skönt. Podcast är så avslappnande och härligt. Finns väl typ inget bättre. Hade dessutom en känsla i kroppen av att jag ville gråta en skvätt, så därför passade det ypperligt.

Idag sov jag länge. Vaknade inte förrän 13:00 och då hade jag nästan kunnat sova en timme till. Vet inte varför jag sov så länge, men jag kände mig helt enkelt utmattad och hade säkert massor av sömn att ta igen. Är fortfarande hes och känner mig lite halvdan, men det börjar bli bättre i alla fall. Skönt! 

Har precis plattat min lille kalufs och nu väntar jag på att locktången ska bli varm, då jag fick en idé om att locka till luggen lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar