Arkiv

Sök

onsdag 9 maj 2012

OÖMMA

Hur ska det gå? Hur ska det gå? Hur ska det gå hur ska det gå hur ska det gå? 

Lyssnar på Melissa Horn och borde sova, men jag peppar inför morgondagens oroligt långa sovmorgon genom att sitta uppe ett tag till. Ska dock lägga från mig datorn strax. Fick hem kataloger idag som jag klickat hem från Lexington och blev kär. Jag vill också spendera hela min sommar i Hamptons, i ett stort fint hus inrett i vitt, trä och blått. Ha en säng med tusentals fina kuddar, täcken och överkast. Som ser sådär harmoniskt mysig ut. Så man bara vill sova. Just nu har jag visserligen 6 kuddar, men ingen harmoni. I skolan gör vi ingenting just nu, men jag blir stressad av att inte känna någon stress. Alla längtar efter helgen, men jag vill bara stanna upp. Inte just nu, men en helt vanlig dag. Berättar nog allt för sällan för mina kompisar hur glad de gör mig, förlåt och tack! Imorgon är det bootcamp och BBQ-dag ute till lunch. På fredag är typ den enda dagen detta året som jag verkligen inte får/vill/borde ha träningsvärk. Men bootcamp låter "träningsvärkigt." 

Så, hur ska det gå?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar