Arkiv

Sök

onsdag 9 maj 2012

NP

God morgon! Jag är vaken och nyduschad. Bli inte chockade, jag vet att ni inte är vana vid att få inlägg före klockan 14 på dagen, men nu är klockan 06:38 och här är ett inlägg. Det är onsdag, jag ska snart gå och klä på mig kläder och käka frukost och sedan väntar en kort dag (precis som alla andra den här veckan) med 2,5 timmars nationellt prov i engelska och sedan slutar jag. Får inte glömma att packa med mig något att äta på och dricka under den långa tiden, så man inte sitter och stör klassisarna med en kurrande mage liksom. 

Jag tar självklart inte med mig datorn en sådan här dag, det hade bara blivit ett jäkla släpande. Nej, jag nöjer mig med att säga: vi hörs när jag kommer hem i eftermiddag/runt lunch! Ha en bra dag, puss!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar