Arkiv

Sök

måndag 21 maj 2012

MONDAY

Så här har min måndag sett ut hittills. Jag vaknade pigg i morse (för första gången någonsin typ..) och jag har känt mig någorlunda pigg hela dagen. Härligt! Det underbara sommarvädret har självklart också bidragit. I skolan hittade vi en gräsplätt där vi satt och chillade och läste bok och lyssnade på musik. På SOMS höll jag och Clara en redovisning som gick galant, läraren såg mycket nöjd ut. Sedan har vi jobbat undan lite grejer i religionen och jag och Josso gjorde klart instuderingsfrågor i kommunikationen. Så det har vart en härlig måndag med mycket gjort! Ska jag vara helt ärlig är jag riktigt glad att det äntligen är en helt vanlig skolvecka, det har vart på tok för mycket ledigt och inställda lektioner det senaste... 

Jaja, nu ska jag räkna matte ute i trädgården några timmar och sedan tänkte jag ta en promenad. Hoppas ni har en lika fin dag som jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar