Arkiv

Sök

torsdag 24 maj 2012

MÖJLIGHETER

Min klass ska vara vikingar på den stundande karnevalen vårt gymnasium anordnar och idag gick jag och skaffade mig en vikingahjälm. Köpte även en tröja på H&M. Hehe, jag som har köpstopp maj månad. Det hävde jag tydligen idag.. jag är grym. Men oerhört nöjd med mina köp! Tröjan är en mörkblå tenniströja med vita ränder som jag hittade på rean, men den är inte viktig, det är hjälmen som är viktigast i detta inlägg. Det är den som ska få uppmärksamhet i form av lovord och bilder. Jag har nämligen upptäckt (med mammas kreativa hjälp), att den går att använda till så mycket mer än en simpel vikingahjälm. Låt oss lista: 

• Horn i fram. (Enhörning eller noshörning är upp till var och en att avgöra)


• Horn åt olika håll. (Ser roligt ut)

• Sen kom jag inte på mer egentligen för jag har solsting och värmeslag. Men jag är snygg och nu ska jag se på andra semifinalen av eurovision. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar