Arkiv

Sök

lördag 19 maj 2012

LYSANDE

Är fortfarande hur trött som helst, men har ändå en ganska produktiv lördagskväll. Eller ja, jag har egentligen ingen direkt tidsuppfattning denna långhelg, så vad det är för dag bryr jag mig inte om. Jag gör vad jag känner för när jag känner för det helt enkelt. Dock är det inte jättesmart att somna JÄTTESENT 2 nätter i rad och sedan gå upp i någorlunda vanlig tid båda morgnarna. Man blir trött. 

Just nu håller jag på och lägger in alla mina foton som jag har på iPhoto i ett program som heter PhotoBucket på nätet (mer än 3000 stycken.. hehe). Senare ska jag lägga över bilderna därifrån till bloggen istället, så kan jag ta bort dem från picasa och därmed finns både bilderna kvar på bloggen och jag får mer minne över på picasa så att jag kan mobilblogga och slipper betala för minne. Det är min plan i alla fall, vi får väl se hur det fungerar i slutändan. Och egentligen bryr ni er inte ett piss om det här, men jag vill ändå ha detta sparat i arkivet, eftersom det är en bloggrelaterad grej liksom. 

Har räknat matte hela kvällen också och har inte haft ett enda fel hittills... JIPPIE, JAG ÄR BÄST! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar