Arkiv

Sök

söndag 13 maj 2012

KAOS

Anledningen till att jag höll på med att platta och locka till håret igår kanske var en aning oklar för er. Jag menar, det är inte direkt vad jag brukar syssla med om det är en vanlig hemmakväll som väntar. Igårkväll var vi nämligen ute och åt med mormor som fyllde 75 år i fredags. Det var mycket trevligt och otroligt god mat. Efteråt spelade de yngre barnen en runda minigolf och jag tittade på en stund, men det var lite kallt, så det var trevligare inne på restaurangen. 

När vi kom hem till Källby igen packade jag bara snabbt ner en tröja och fixade mig litegrann, för att sedan cykla vidare till nästa ställe. Nu var det 18-årsfirande av en gammal klasskompis som gällde och det var mycket trevligt! Mindre trevligt var dock att det hela slutade i totalt tumult, då räcket på balkongen lossnade när folk lutade sig mot det och 4 killar ramlade ner. Det var riktigt otäckt, usch! I övrigt var det en väldigt rolig kväll och jag kom hem vid 02:30 typ. 

Idag, söndag, ska jag nu skynda mig upp ur sängen för att äta frukost och byta om till någon form av kläder som passar på konfirmation. Ska cykla in, så då kommer jag förhoppningsvis piggna till lite. Det är i alla fall väldigt fint väder, så det får vi tacka vädergudarna för! Ha en härlig söndag, så hörs vi senare! 

Clubsandwich med bacon och kyckling, pommes och tigermajonäs. Mmm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar