Arkiv

Sök

tisdag 15 maj 2012

HYSTERIC

Hello ma friends! 

Det är tisdag och ni har fått ett långt inlägg om min dans, så nu tänkte jag istället överösa er med bilder på mig själv. Och en liten text om min dag, för det vet jag ju själv hur tråkigt det är att läsa om, men hur fantastiskt det är att fylla ut sin blogg med. Känner mig lite ironisk till mitt eget bloggande just nu. Vet inte ens om man kan säga så, men whatever. Jag har liksom ingen ork att ta tag i det ordentligt, men har ändå lusten att blogga kvar. Så jag blir lite dryg, för jag bestämmer mig för att skriva men orkar inte vara seriös för länge. 

Spenderar de flesta timmarna i skolan med att leka tidningsleken och att ha inställda lektioner. Nu är det långhelg (eftersom vi hade inställda lektioner imorgon, så vi blev lediga redan nu) och jag ser ut och känner mig lite som bilderna nedan visar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar