Arkiv

Sök

torsdag 10 maj 2012

HAR LYCKATS GÖRA EN FIN HÅRBOLL IAF

Om jag skrev att det regnade igår så vet jag inte vad det gör idag. Öser ner och har gjort hela dagen!! Känner mig hjärntvättad av regnet. Det smattrar mot rutan och jag orkar inte tänka. Dessutom är det den där sortens ljusgråa färg på himlen som gör att man får ont i ögonen. Denna torsdag hade jag först sovmorgon jättelänge, men vaknade ändå tidigt av att jag hostade (somnade dock om och det var skönt). Sedan åkte jag till skolan och åt lunch och sen tittade jag, Clara, Linnea och Lovisa på film. Vi kopplade i datorn i projektorn i ett klassrum och satt där och tittade på "Draktränaren". Kändes nästan som att vara på bio och filmen var riktigt bra! 

Sedan hade vi idrott och då körde vi boot camp. Det var roligt, men regnigt och sandigt och rätt jobbigt. Hade dessutom extrema problem med att andas genom det tjocka lagret av slem jag har i halsen och just nu känns det lite som att jag fått några kallsupar, lite halväcklig känsla sådär. Fick skjuts till bussen av Andreas och det var så himla snällt och sedan kom jag äntligen hem. Hemma har jag käkat mellanmål, skalat potatis och tagit det lugnt. Nu ska jag snart äta och sedan ska jag iväg och köra genrep inför morgondagens dansuppvisning. Är kanske inte jättepepp på detta, men ska bli skönt att bocka av! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar