Arkiv

Sök

söndag 20 maj 2012

GOGOGO

Här har ni en liten sammanfattning av min söndag i bilder. Har dock valt att inte ta med bilder på plugget.. Men jag antar att ni inte bryr er så mycket. Jag har då alltså spenderat många timmar i solstolen och färg har jag fått med, det är ju så härligt, man känner sig så fräsch. Dock blev jag trött av det så jag planerar att komma i säng någorlunda tidigt denna kväll. Vet inte hur jag ska hinna med allt annat innan bara...

Jag vill/behöver/borde innan jag somnar:
• Fixa klart en grej med fotona, vilket jag håller på med nu.
• Epilera benen.
• Duscha (och gärna ha ricinolja i håret innan).
• Egentligen räkna matte, men det har jag redan insett att jag får ta imorgon istället. 
• Läsa några kapitel ur min bok. 

Ni ser, det är rätt mycket att göra, speciellt eftersom jag tänkt komma i säng om en halvtimma ungefär.. STRESS. (Eller så gör jag så mycket jag hinner och skiter i att stressa...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar