Arkiv

Sök

tisdag 1 maj 2012

GO

Klockan är snart 3 på natten och jag sover inte än... WTF. Kanske inte världens bästa uppladdning inför morgondagens vandring. Eller så är det just vad det är. Körde hem från valborgsmässofirandet vid 01 typ och sedan har jag ägnat min natt åt att springa omkring i hela huset och letat efter laddarsladden till min kamera samtidigt som jag försökt att inte väcka familjen. Hittade den till slut. Den låg i mitt rum. Vilket jag hade gissat mig till flera gånger, men var ändå tvungen att gå igenom varenda kvadratcentimeter av vardagsrummet först, bara för att.. 

Jaa, imorgon är det 1:a maj och jag ska upp till Kinnekulle för att vandra i skogen med Clara, Linnea och Lovisa. Ska bli fett najs! Tänker tillbaka på förra årets episka vandring och känner att detta årets kommer bli grym den med. Ska bli sol och varmt. Jag har precis skrivit en packningslista och ställt klockan, så nu är jag redo för morgondagen. Hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar