Arkiv

Sök

måndag 21 maj 2012

CHOCKAD MEN GLAD

Hallå där! Vet ni vad som väntar i detta inlägg? Jo, WEBCAMFOTON! PÅ MIG!!! Som ni saknat dem. Ja, för det var ju så förbannat länge sedan jag bloggade med det senast liksom... hehe.

Vet ni vad jag gjort denna kväll då? Jo, jag har chockat mig själv. Tog en promenad (det var ingen chock), men så helt plötsligt kände jag för att springa och så gjorde jag det och ett tag tänkte jag att jag skulle klara kanske 100 meter, men jag sprang allt en ganska lång sträcka (för att vara jag). Och det var skönt?!?!?!?!?!?! Herregud. Trodde aldrig jag skulle säga/skriva det i hela mitt liv. Men eftersom det vart så fint väder hela dagen, var det alldeles lagom varmt i luften och jag sprang i bara korta shorts och linne och fick kvällssolen i ansiktet. Underbart. Jaja, jag gick även en hel del (vilket är bra, för jag rörde på mig i alla fall) och vips hamnade jag i Ullis kök för lite vattenpaus och snack med henne. Sedan gick jag hem och duschade och nu ska jag avsluta min kväll i sängen med min bok. 

Det är bara måndagskväll, men det känns som att det är onsdag imorgon, för denna dag har innehållet så mycket att det vanligtvis kunde vart uppdelat på två dagar. Förlåt förresten för att denna veckas inlägg kommer handla nästan enbart om skolarbeten och solande ute i trädgården. Det är liksom det som är prio 1 just nu och då är det även det som hamnar här på blöggen. Hoppas allt är bra med er!

Hej, här sitter jag bland mina blommiga kuddar och chillar. 
Nu ska jag läsa och det är jag otroligt lycklig över. 
Med näsan i en bok... bokstavligt talat... (gammalt och dåligt skämt, I LOVE IT)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar