Arkiv

Sök

söndag 27 maj 2012

CALL ME MAYBE

Jag är kär. 

Så kär, så kär, så kär. 

I vem?!?! undrar ni och blir plötsligt jättenyfikna. 

I SOMMAREN!!! svarar jag då och ni ba "men åååh".

Men ja, jag känner en kärlek till sommaren just nu som jag aldrig känt tidigare. När jag var yngre tyckte jag alltid lika mycket om sommar och vinter och jag har aldrig haft någon direkt favoritårstid. Men nu, nu värker det i hjärtat av kärlek till det underbara väder som lyst upp vårt liv den senaste veckan. Jag vill bara spara en burk med sommardoft, sol och lycka, som jag kan öppna i mörkaste november och värmas av.

Den senaste tiden har jag också börjat tänka på hur mycket jag faktiskt älskar min hembygd. Min lille by och dess omgivningar. Det är så himmelens vackert och befriande att kunna ge sig ut i skogen, ner till vattnet eller ut på gröna ängar precis när man känner för det. Jag utnyttjar verkligen inte det så mycket som jag borde och vill.

Men det händer ändå då och då (framförallt under denna årstid) att jag ger mig ut i den vackra naturen och då fylls jag av någon form av lyckorus som bubblar i magen och gör att jag känner mig hög på livet. Sedan tror jag också att det här med att man har fina människor runt omkring sig bidrar till en stor del av glädjen. Så klart.

Sådär, nu vet ni varför de kommande inläggen om min helg kommer att innehålla mängder av positiva adjektiv. Så att ni inte blir chockade liksom.

/Agnes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar