Arkiv

Sök

fredag 18 maj 2012

BLÄÄÄÄ HAT OCH FYYY

Kände för lite förändring här på bloggen, så jag ändrade bilderna och typsnittet i headern. Det blev inte särskilt annorlunda, men ändå roligt med lite nya bilder. När jag höll på med detta fick jag också reda på att minnet i mitt picasa-album, där alla bilder jag någonsin lagt upp här på bloggen ligger, är i stort sett fullt. Så där har vi alltså lösningen till varför jag ej kan mobilblogga med bilder, det finns helt enkelt inte minne nog. 

Så nu har jag ägnat hela min kväll (natt?) åt att försöka googla (tänk er ironin man känner när man ska försöka googla upp saker om google) fram någon form av lösning. Har nog aldrig hatat internet så mycket som denna kväll. Verkar dock som att enda sättet är att antingen förminska alla (det är flera tusen) bilder, så att de tar mindre plats, eller att radera dem så att de försvinner helt (även från bloggen), alternativt att köpa mer minne. Ska kolla upp mer om hur mycket det kostar och hur det går till, så får vi se sedan hur jag löser detta. 

Har nämligen ingen som helst lust att radera alla bilder eller sitta och förminska dem. Hade även en idé om att lägga över bloggen till någon annan plattform, men insåg snabbt att det är ett himla trassel och dessutom väldigt tråkigt, då jag verkligen gillar min blogg som den är, där den är. Så det känns faktiskt inte ens som ett alternativ. Dock känner jag just nu mest bara hat mot google, som ens kommit på tanken att förvara mina bilder i picasa (ett program jag inte ens använder), jag vill att de ska finnas HÄR på min blogg, inte i ett webbfotoalbum. Och det är HÄR på min blogg som jag vill kunna fortsätta lägga upp bilder obegränsat så länge jag känner för det, inte i ett webbfotoalbum.

Blev faktiskt otroligt oinspirerad av allt detta. Har till och med tänkt tanken "okej, då slutar jag väl blogga då och raderar all den här jävla skiten" några gånger och då är det illa. Men det löser sig. Det brukar det göra. Nu ska jag sova. 

HÄR SKULLE DET HA VARIT EN BILD, MEN DET ÄR DET INTE. (så här kanske det kommer se ut på min blogg i framtiden, så får jag försöka förklara hur jag ser ut istället, för att det inte går att lägga upp bilderna. "Här ska det egentligen vara en bild där jag sitter och gör en grimas. Jag har rynkad panna, uppspärrade ögon och räcker ut tungan." HAHA, usch, vad hemskt det skulle vara.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar