Arkiv

Sök

lördag 12 maj 2012

BALLERINA

Hej! Det är fredag och jag har inte skrivit något här på hela dagen, jag förstår ju om ni börjar bli oroliga. Men det behöver ni ej vara. Förutom förkylningen jag haft i kroppen hela veckan så mår jag nämligen kanonbra! Hade sovmorgon imorse, var på en liten aulasamling om karnevalen, pratade strunt med klassen, åt lunch, låg i soffan i studielandskapet och tittade på film, gick yyyytterst sakta mot bussen tillsammans med Clara och pratade om allt och inget. Trevlig, avslappnad fredag. 

När jag kom hem var jag trött nåt så jävulusiskt, men jag sysselsatte mig med lite datahäng innan jag åkte ner till moster där mormor befann sig (och hon fyller 75 år idag) för att fika och hälsa grattis. Därifrån åkte vi hem för att jag skulle byta om till mina vita strumpbyxor, den vita bodyn och packa med tossorna. Efter det åkte vi till stan och jag peppade inför dansuppvisningen! Klockan 18 startade showen och vi var nummer 10 av alla grupper. När vi stod där framme kändes det så himla bra och när jag tittat på filmen som pappa filmade efteråt såg det riktigt fint ut. Lägger nog ut filmen här imorgon typ, så ni också kan få njuuuuta av lite balett. 

Efter dansen fick jag fina orangea liljor av mamma & pappa, och så fick jag bestämma kvällsmat. Det fick bli pizza och det var så jäkla gott! Har sedan även duschat och chillat, men känner mig trött och nästan lite tom, så planerar att sova nu. Fler foton får ni också imorgon!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar