Arkiv

Sök

lördag 5 maj 2012

ÄPPLEJUICE

Godmorrrrrrgon! Eller jaa, jag har ju vart vaken ett ganska bra tag då va. Har käkat frukost och tittat på videosar på youtube. Nu har jag dock börjat tröttna lite och känner för att typ klä på mig kläder och göra något. Synd bara att jag inte har en aning om vad jag vill göra.. Kanske typ.. lägga pussel? Tvinga mamma att hänga med mig ut och övningsköra? Äta chips? Gå en promenad trots att det regnar? Ja, det finns ju tusen möjligheter egentligen! 

Ikväll ska jag sitta barnvakt några timmar och imorgon ska jag först dansa balett på dagen och sedan blir det nog lite klasshäng för vet ni vad? JAG ÄR NÄSTINTILL LEDIG HELA NÄSTA VECKA. Alltså, inte helt ledig, men har ingen svenska, engelska, matte, individuellt val, religion eller tyska. Ska bara gå på några föreläsningar och sådär, men det är grymt ändå. Så därför kan man ha klassfest på en söndag! So long! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar