Arkiv

Sök

söndag 1 april 2012

WHAT IS UP MED MIN BLOGGUPPDATERING?!

Heheheheheheheheheej! 

Hur mår du? Jag mår bra. Vad gör du? Inget speciellt, du då? Inte mycket. Okej. 

Ja, klassisk konversation när man gick i typ 6an. Eller nej, man frågade inte hur man mådde. Det var snarare när man skrev brev som det kunde se ut så.

Jaja, här sitter jag i min ensamhet och funderar på varför jag inte gått och lagt mig istället. Kanske för att jag får lite dåligt samvete när jag lämnar er utan någon som helst livstecken här. The thing is att jag känner mig inte alls oinspirerad eller något sådant. Jag har inte lust eller behov av en "bloggpaus", skulle inte falla mig in att ha det heller iofs. Anledningen till att jag inte *uPpDaTeRaR* er om vad jag göööör på dagarna är att jag inte gör något. :)))))))

Men skärpning nu Agnes, antingen driver man en blogg och då gör man det ordentligt, eller så ska man inte ha en blogg! Jag vet ju faktiskt själv att jag verkligen ogillar bloggar som inte uppdaterar. Hmm, I can do this! (Ska bara försöka slita mig från alla roliga youtubeklipp som man kan titta på istället...)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar