Arkiv

Sök

onsdag 18 april 2012

TRÖTT LITEN TJEJ

Tja! Sitter och tittar på fotboll av någon anledning. Antar att det är för att mamma har chips här, hehe. I dag är det onsdag och det innebär att jag varit i skolan där jag räknat matte, byggt koja, stoppat in Linnea i hennes skåp och varit på en föreläsning. Har faktiskt även skrivit ungefär en sida på min uppsats, nöjd chey! Vi har även röstat om inför karnevalen och jag har vart så arg, så arg (blir arg bara jag tänker på det!!). 

När jag kom hem sov jag en stund och sedan har jag varit och dansat balett. Det var jätteroligt i dag och även fast vi bara var tre stycken där gick det otroligt bra. Så nu är jag trött, glad och snart redo för sängen. Ni får tyvärr inga fler inlägg än detta, denna dag. Jag orkar helt enkelt inte, känner bara för att borsta tänderna och sova. Har ont i halsen och hostar och jag vill inte göra det värre heller, så det får bli så i dag. Hoppas ni har det fina fisken, så hörs vi i morgon! PUSS. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar