Arkiv

Sök

tisdag 10 april 2012

SKJORTTISDAG

Mmm, hej på er! Det är tisdag, skolan har dragit igång igen och det var länge sedan jag var så trött och hungrig efter en dag som jag varit i dag. När jag och Sofia gick till bussen pratade vi om hamburgare och det bara vattnades i munnen och ikväll ska vi äta bacon till kvällsmat och det har jag sett fram emot hela dagen. Mmm. 

Annars då? Jo, annars är det bra! Skrev kommunikationsprov i morse, det var ganska lätt så jag behövde inte vara särskilt orolig över att jag inte hade pluggat. För jag hade så klart rätt om mig själv igårkväll... Jag satt uppe till halv 1 och tittade på Vänner och sedan fick jag plugga i bussen i morse, haha. Sedan var samhällskunskapsläraren hemma med sjukt barn så då satt vi mest och skrattade och busade lite och på matten fick jag tillbaka mitt prov och jag hade fått ett stadigt VG. Sedan var det håltimma på vilken jag åt päron, chillade en hel del, rev upp mitt finger och råkade bloda ner en klasskompis tröja (mohaha). På SOMS höll jag på att somna, men det var lite för hårda stolar. 

Nu ska jag fortsätta äta ur alla äckliga godisar ur påskägget och sedan kommer jag nog powernappa en stund, vare sig jag vill eller inte.. Hade tänkt gå ut och springa i dag igen.... Haha, jaa vi får väl se!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar