Arkiv

Sök

torsdag 12 april 2012

SKEVT

Detta har vart en... skev.. dag på något vis. (Tittade nyss på en video som Linnea hade gjort och då använde hon ordet skev och det satte sig på nåt vis, så jag fick tvångstanke att jag var tvungen att använda det.) Fast det beskriver dagen väldigt bra!

• Vaknade upp i morse och tänkte att jag skulle sova en kvart till - slutade med att jag sov en halvtimme längre och inte hann äta frukost. 
• Cyklade till bussen och var såhäääääär nära att missa den. 
• Var trött nåt så jääääävulskt och började första lektionen (tyska) med att titta på film (Inglorious basterds) - att vara jättetrött och titta på film är kanske inte världens bästa kombo, men filmen var iofs rätt bra. 
• På svenskan fick vi låna klassiker att läsa och jag och Clara hade brottningsmatch om vem som skulle få läsa Simon och ekarna. Kom till slut fram till att båda kunde läsa den... hehe. 
• På lunchen var det gulaschsoppa, men när vi kom var den nästan slut.. Åt även potatisgratäng och kyckling i ädelostsås och det var faktiskt en god blandning. Dock inte bra att äta mycket innan...
• ...idrottslektionen vi hade efteråt, då vi skulle göra beeptest. Vet ni inte vad det är för något får ni googla och om ni vet vad det är förstår ni hur jobbigt det är. Lyckades vricka foton på första nivån... hehe.
• Ägnade historialektionen i något form av trött, ilsket, glatt och rastlöst mode. Trött efter idrotten och sedan morgonen, ilsken för att klassen var jobbig och diskuterade karnevalen, glad vet jag inte riktigt varför jag var men det var jag och rastlös är man alltid på torsdagar, fast man orkar inte göra något åt det. 
• Slutet av dagen ägnade jag åt att ligga på ett golv i klassrummet och skratta åt att klasskompisar missade papperskorgen när de försökte kasta sitt skräp och grämde mig över min smärtande fot. 

Hade egentligen balett på eftermiddagen också, men jag sket i den och gick och fikade med Lovisa som fyller år istället. Mycket välprioriterat, helt klart!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar